Svinjsk snicle u saftu i grasak



Obican rucak sa brzom pripremom, a onda rerna odradi sve 😊
Za ovo su vam potrebne svinjske snicle.I  nema potrebe da ih lupate, sto su deblje, to su socnije i mekse.
Kolicinu necu pisati, to zavisi od vas za koliko spremate ili koliko kolicinski jedete.
Svinske snicle, uvaljajte u brasno sa obe strane i u zagrejanom ulju, preprzite sa obe strane dik ne dobijete onu zlatnu boju ( oko 3 min sa obe strane, ali ne drzite se strogo tih 3 min),
U pisebnom pekacu, poredjajte na dnu snicle, pa narezite crni luk na polumesece, sargarepu na kolutice ( nista sitno ), i krompir , takodje secen krupnije.Posolite, pobiberite, mozete neki suvi zacin, pa poredjajte i drugi red isto ovako. Ako vam je ostalo u tanjiru brasno, gde ste valjali snicle, slobodno ga bacite preko. Prelijte sa casom belog vina ili vise ako vam je veca jolicina, dodajte vode, da ogrezne. Poklopite i u rernu na 220 C oko sat vremena.
E sad , nemojte da zaboravite i neki put pogledate .Ako je potrebno, dolijte malo vode da bi bilo softa. Proverite meso i krompir .Meni jje ovo stiglo za 50 min .

Primjedbe

Popularni postovi